Smart Repair

Van een sterretje in uw ruit tot interieurschade, wij lossen het op!

Onze nieuwste ontwikkeling

Als beheerder van één of meerdere bedrijfsvoertuigen weet u als geen ander dat het fijn is wanneer deze voertuigen in goede staat verkeren. Wij zijn al hét adres voor normaal schadeherstel aan uw voertuig, maar vanaf heden specialiseren wij ons ook op het herstellen van cosmetische gebreken van uw voertuig. Dit betekent dat u voortaan bij ons aan kunt kloppen met bijvoorbeeld een ster in uw ruit!


De volgende herstelwerkzaamheden faciliteren wij:


Ruitreparatie

Heeft u een ster in uw ruit? Dan kunt u voor reputatie vanaf heden gewoon bij Lamboo Repair terecht. Wij zijn in staat de ruitschade vakkundig te herstellen. Dit voorkomt dat de ruit verder scheurt, zodat u weer veilig te weg op kunt!


Koplampherstel

Zijn de koplampen van uw voertuig dof en verouderd? Vervangen is niet altijd nodig! Onze vakman is in staat om uw koplampen te schuren, polijsten én te voorzien van een nieuwe UV-laag. Na behandeling zullen uw koplampen als nieuw lijken!


Interieurreparatie

Tijdens dagelijks gebruik kan het voorkomen dat het interieur / stoelbekleding van uw voertuig schade oploopt. Wij repareren dit praktisch onzichtbaar en zorgen dat uw interieur weer in perfecte staat verkeert!

Wij begrijpen dat u uw voertuig liever zo min mogelijk kwijt bent aan service & onderhoud. Daarom zijn onze cosmetic smart repair diensten ook goed te combineren met bijvoorbeeld de periodieke keuringen van uw voertuig! Hebben wij u weten te overtuigen of bent u gewoon geïnteresseerd? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Interesse of een vraag?

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat