Keuringen

Houdt uw wagenpark up to date!

Voor elke keuring

Bent u in het bezit van een voertuig dat toe is aan één of meerdere van de volgende keuringen? Dan bent u bij Lamboo aan het juiste adres. Wij voeren de volgende keuringen uit:

  • APK
  • ALK
  • CFK
  • LPK

Wij hebben uitsluitend vakkundig en gekwalificeerd personeel in dienst, die er op toe zien dat uw voertuig altijd volgens de laatste en juiste richtlijnen wordt gekeurd!


APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Volgens deze regelgeving moet u uw bedrijfsauto of aanhangwagen met een toegestane maximum massa van meer dan 3.500 kg, jaarlijks of om de twee jaar laten keuren. Lamboo beschikt over twee onderstelputten om al het getrokken materiaal snel te kunnen keuren, zodat uw voertuig weer snel de weg op kan. Door continue scholing van de APK meesters zijn deze op de hoogte van de meest recente aanpassingen in de wet, zodat uw voertuig te allen tijde gekeurd kan worden.


ALK

Autolaadkranen worden veelal intensief gebruikt. Maar bij onvoldoende onderhoud kan de vereiste veiligheid in het geding komen. Bovendien kan een defect vertraging veroorzaken of zelfs stilstand tot gevolg hebben. In de Arbowet is een jaarlijkse keuring verplicht gesteld. En zo’n wettelijk verplichte keuring is echt geen overbodige luxe. In het belang van uw veiligheid en die van anderen.

Voor deskundig onderhoud en goede reparaties kunt u terecht bij Lamboo Repair, aangesloten bij het RAI Autolaadkranen Keurmerk. Bij Lamboo Repair kunt u de autolaadkraan gelijktijdig laten keuren. Zo’n deskundig uitgevoerde ALK keuring geeft u de waarborg dat de bedrijfszekerheid en veiligheid van de autolaadkraan voldoen aan de normen. En daarmee kunt u problemen voorkomen.


CFK

Als eigenaar en/of beheerder van een koelinstallatie heeft u te maken met milieuwetgeving. In deze wetgeving wordt onder andere bepaald op welke wijze moet worden omgegaan met stoffen die de ozonlaag aantasten.

Installatie, reparatie en onderhoud aan uw koelunit mag in kader van milieubescherming uitsluitend plaatsvinden door STEK-erkende bedrijven. Zij zijn op de hoogte van alle (technische) eisen, waaraan iedere installatie, oud of nieuw, moet voldoen.


LPK

Laadkleppen worden vaak intensief gebruikt en zijn daardoor onderhevig aan slijtage. Een defect kan leiden tot vertraging of erger; de vereiste veiligheid kan in gevaar komen. Regelmatig controleren en onderhouden van de laadklep is volgens de Arbowet verplicht. Werkgevers zijn tenslotte verantwoordelijk voor de veiligheid van hun werknemers. Minimaal één keer per jaar dient uw laadklep te worden gekeurd. Dat kan aan de hand van het LPK (Laadkleppen Periodieke Keuring) Keurmerk. Want dankzij dit keurmerk is de veiligheid van uw laadklep beter gewaarborgd.

Voor deskundige keuring, onderhoud en reparaties kunt u terecht bij Lamboo Repair, Lamboo is aangesloten bij het LPK Keurmerk. Om het LPK Keurmerk te krijgen, moet uw laadklep:

  • Jaarlijks worden gekeurd
  • Gekeurd worden door een speciaal opgeleide keurmeester
  • Aan alle eisen voldoen die zijn opgenomen in de LPK check-list

Om er voor te zorgen dat wij die LPK keurmerk kunnen blijven uitgeven, scholen wij ons personeel regelmatig bij!


Heeft u interesse of een vraag over een of meerdere van onze keuringen, neem dan gerust contact op met ons contactpersoon!

Interesse of een vraag?

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat