Geconditioneerd Vervoer

Houd uw hoofd en uw producten koel!

Het juiste vervoer voor uw producten

Bij het vervoeren van verse producten, is het de bedoeling dat de producten ook echt vers blijven. Om dit te realiseren is er een geïsoleerde, geconditioneerde wagen nodig in combinatie met een koelmachine. Lamboo Carrosserie biedt wagens aan gemaakt van hoogwaardige panelen, compleet afgewerkt met kunststof lijsten voor een mooie afwerking. Daarnaast zijn de wagens zo opgebouwd dat er een maximale inwendige breedte van 2497mm ontstaat, breed genoeg voor 4 Deense karren.

Aangepast naar behoefte

De wagens kunnen geheel aangepast worden aan uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen of er een laadklep, of deuren nodig zijn. Ook is er voor het vervoer van meerdere producten een verplaatsbare scheidingswand te leveren. Daarnaast is Lamboo Carrosserie merkonafhankelijk wat betreft koelmachines. Verdere opties en uitvoeringen kunnen te allen tijde besproken worden.

Voor elk soort product

Lamboo biedt voor verschillende producten geconditioneerd vervoer aan, namelijk voor:

  • Planten en Bloemen
  • Groente en Fruit
  • Levensmiddelen
  • Kunst

Heeft u een ander product wat u vers en/of gekoeld naar uw klanten wil vervoeren? Geen probleem, samen kunnen we altijd de juiste oplossing bedenken, dat vinden wij juist een uitdaging! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Interesse of een vraag?

Neem contact op met Alfred, onze vaste contactpersoon nieuwbouw!Recent afgeleverd

Lamboo heeft onlangs twee zeer bijzondere rupsvoertuigen, voorzien van kraan, opgeknapt!

Lees meer...
De opbouw van een gloednieuwe Mercedes Antos 1924. Meer foto's volgen later!

Lees meer...
Bestaande paardentrailer voorzien van een geheel nieuwe laklaag

Lees meer...