Autolaadkranen

Voor het echte zware werk!

Lamboo Carrosserie bouwt ook autolaadkranen op carrosserieën. De laadkraan wordt gecombineerd met een open laadbak constructie, de afmetingen worden natuurlijk in overleg met de klant bepaald. De laadkranen komen in veel verschillende sterktes en formaten voor. De voor u geschikte kraan wordt van te voren bepaald aan de hand van uw wensen.


Amvo Veba

In samenwerking met TTN Ederveen leveren en monteren wij autolaadkranen van het merk Amco Veba. Amco Veba laadkranen zijn hoogwaardig gebouwde laadkranen welke in de ISO 9001 gecertificeerde fabriek uitvoerig worden beproefd voor aflevering. Deze autolaadkranen zijn in vele verschillende uitvoeringen te leveren en beginnen bij 800 kg/m tot 85.000 kg/m. Ook laadkranen speciaal voor de bergingswereld en marinerkranen zitten standaard in het leveringsprogramma. Sinds kort is dit programma uitgebreid met een serie houtkranen, de XD serie.

Amco Veba produceert 6000 autolaadkranen per jaar en wil dit de komende 3 jaar opvoeren naar 12000 kranen. Al deze autolaadkranen worden ontwikkeld en gebouwd volgens de strenge norm B3. Als enige kraanleverancier in Nederland geven wij 2 jaar garantie op de autolaadkranen en opbouw. Vanaf 1 november 2012 is de kranen reeks uitgebreid met Z kranen. Deze kranen, ook wel genoemd houtkranen, recyclingkranen hebben als voordeel dat bij het opvouwen de knijperbak of poliepgrijper kan blijven zitten.

Lamboo Repair beschikt daarnaast over gespecialiseerd personeel om uw laadkranen te repareren en de noodzakelijke, jaarlijkse keuringen uit te voeren. Hiermee is Lamboo merkonafhankelijk.

Interesse of een vraag? Neem gerust contact op met ons vaste contactpersoon!

Recent afgeleverd

Lamboo heeft onlangs twee zeer bijzondere rupsvoertuigen, voorzien van kraan, opgeknapt!

Lees meer...
De opbouw van een gloednieuwe Mercedes Antos 1924. Meer foto's volgen later!

Lees meer...
Bestaande paardentrailer voorzien van een geheel nieuwe laklaag

Lees meer...