Wilt u een bakwagen met geïsoleerde laadbak kopen of hebt u een bakwagen met geïsoleerde laadbak te koop?

Een bakwagen met een geïsoleerde laadbak is zeer geschikt voor het vervoer van warme of (meestal) koude lading, zoals diepgevroren vis of groente. In combinatie met een koelmachine blijft de lading met  bijvoorbeeld diepvriesproducten tijdens het transport op temperatuur.

Wilt u een bakwagen met geïsoleerde laadbak kopen of hebt u een bakwagen met geïsoleerde laadbak te koop? Dan bent u bij Lamboo aan het juiste adres, want een bakwagen met geïsoleerde laadbak en koelmachine vergt speciaal onderhoud en extra keuringen. Lamboo biedt service, reparatie en de CFK-keuring van alle bekende merken. Snel en vakkundig.

Wilt u een bakwagen met geïsoleerde laadbak kopen of hebt u een bakwagen met geïsoleerde laadbak te koop? Dan is een grondige controle en keuring vooraf noodzakelijk om ervoor te zorgen dat het voertuig in optima forma is als u ermee de weg opgaat. Want een optimale conditie heeft veel voordelen:

Minimaliseren van stilstandtijd

Een defect voertuig kan leiden tot vertragingen in het transport van (bederfelijke) goederen. Vooral voor bakwagens met diepvriesproducten kan een defecte koeling tot hoge kosten leiden. En als er een keer een defect optreedt, is het belangrijk dat de reparatie snel en efficiënt wordt uitgevoerd.

Verlenging van de levensduur van de vrachtwagen en trailer

Een goede service en reparatie verlengt de levensduur van uw voertuig. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat kleine problemen op tijd worden opgemerkt en opgelost, voordat ze zich ontwikkelen tot grotere problemen. Bovendien werkt een voertuig dat goed wordt onderhouden efficiënter, stoot het minder CO2 uit en vertoont het minder slijtage.

Verbetering van de veiligheid

Een laatste voordeel van een goede service is dat het de veiligheid verbetert.

Kortom, als u een bakwagen met geïsoleerde laadbak wilt kopen of een bakwagen met geïsoleerde laadbak te koop hebt, dan is een goede keuring zeer belangrijk. Lamboo heeft veel ervaring op dit gebied, zodat u met een gerust hart de weg opkunt.